Norway Supercup 2011

Resultatliste Supercupen 2011

Norway Supercup

Det nærmer seg Norway Supercup og det jobbes iherdig fra flere hold.
Cupen kan følges på flere steder.

www.supercup.no er offisiell side. Det ligger også mye på facebook og resultater kan følges på Cuponline .


Kampoppsett Gruppe B 2011
Fredag 11 Februar
Kamp nr Tid Kamp Hall Hjemmelag Bortelag
2 17:00 Innledende Holmen ishall Holmen Ski IL
5 18:30 Innledende Holmen ishall VIF Tukums
Lørdag 12 Februar
Kamp nr Tid Kamp Hall Hjemmelag Bortelag
10 08:00 Innledende Holmen ishall VIF Holmen
13 09:30 Innledende Holmen ishall Tukums Ski IL
18 12:30 Innledende Holmen ishall Holmen Tukums
21 14:00 Innledende Holmen ishall Ski IL VIF

Referat NSC


Referatet under er hentet fra www.holmenhockey.no og skrevet av Ric hard.

Da er siste sluttsignal gått for årets Supercup.

Norway Supercup er norges største ishockeyturnering og ble arrangert for sjette gang av klubbene Jutul, Frisk og Holmen. Det er et enormt apparat bestående av U14 og U13 foreldre, ca 120 personer har vært i sving denne helgen fra alle de tre klubbene. En stor takk til alle sammen for at dere gjorde denne helgen til en minnerverdig opplevelse for alle besøkende.

Hos oss i Holmen ishall ble det spilt 16 kamper fra fredag klokken 17.00 til søndag klokken 15.00. Vi har hatt besøk fra Latvia og Island samt lag fra vår hjemlige serie. Alt er gått etter oppsatt skjema, hallen og isen er blitt ivaretatt på best tenkelig måte av vår eminente ishallbetjent, Torbjørn. Tusen takk for den innsatsen og hjelp du legger ned hos oss!

Sportslig gjorde Holmen Hockey sitt historisk beste resultat i Norway Supercup med en syvende plass. Gratulerer!

Lørenskog vant turneringen, Stjernen kom på andre plass og Frisk på tredje. Alle lag vi har slått i år. Det viser hvor jevnt det er denne sesongen, men samtidig at man må være skjerpet foran hver eneste kamp og trening. Gutta angrer nok resultatet fra kvartfinalen søndag morgen, her kan alle lag i klubben lære noe. 

Vi åpnet mot Ski med seier 15 - 1. Ski mistet flere toneangivende spillere før denne sesongen, Deres lag består av gutter født 1996 og 1997. Ski har vi tidligere spilt jevnt med men den tid er nå forbi. En god kamp!

Lørdag morgen venter Vål'enga. De er en god motstander for våre gutter. Det blir tette matcher med mye god hockey, så også denne morgenen hvor vi til slutt trekker det lengste strået og vinner med 3 mål mot 2. En veldig god kamp!

Kamp nummer tre er mot Tukums fra Latvia. Tukums slo Vål'enga men ble frakjent seieren da de hadde brukt flere 1996 spillere enn hva de hadde søkt dispensasjon for. Uten disse spillerene var Tukums et annet lag enn hva vi hadde sett i den matchen. Ut fra hva vi så av Tukums burde dette blitt match for Holmen, men det ble det ikke. Det er det med å være skjerpet fra første stund...... Det var ikke gutta. Vi tapte 1 - 4. En dårlig kamp!

Med to seire og ett tap var Holmen Hockey i kvartfinalen. Motstander var Stjernen. Vi har i alle år spilt ganske jevnt mot dem. Vi har to seire mot Stjernen i årets serien, men i denne kampen var Stjernen bedre. Ikke mye mer å si om det. (Stjernen slo ut Frisk i semifinalen men tapte dagens finale mot Lørenskog)

Svenske Bäcken var et nyutt bekjentskap. De var få spillere, som oss, men de spilte oss ut. Selv om det er kampstart klokken 09.00 og dermed opp i syv tiden en søndag morgen må det ytes på banen. Det er av denne kampen man skal lære å være skjerpet. Det var like tidlig for motstanderen! Tap 6 mot 3.

Da ble det spill om 7. og 8. plass. M/S var siste motstander i årets NSC. Ett lag vi spiller god hockey mot, og har trukket det lengste strået mot i de siste oppgjørene. Dette ble nok en god og tett kamp, og nå viste vi vinnervilje og stod igjen med seier 6 - 5 da sluttsignalet lød. Som sagt, den beste plassering Holmen Hockey har i cupens seks årige historie. Gratulerer igjen. Vi holder på vår andre plass i serien, fortsett det gode arbeidet.

Den nye organisasjonskommiteen for NSC 2012 kommer sammen nest uke. Da er det ikke lenge igjen til neste gang. Vi gleder oss!!!!

Takk igjen til alle som bidro i år.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 17:33

Fantastisk innsats på Hamar, men det holdt ikke helt!

...
02.03 | 21:40

jeg tror dette var den beste seiern i år.
tenk å avslutte seriespillet med gjengen med en seier mot Storhamar!!!!!!!!
stolt av dere gutter ( menn)

...
27.12 | 15:13

Husk barmarkstreningen nå i jula

...
04.04 | 01:47

Takk til Jonas, Knut, Bjørnar, Claus, Sergie og Fru.Ellefsen for en fantastisk og uforglemmelig tur. Dere gjør virkelig alt for gutta våre + litt til.

...
Du liker denne siden